Hulpgroep Gezinshereniging

 
Dit forum wordt binnenkort gestopt.

In een eerste fase zullen geen nieuwe leden zich kunnen registreren maar zal ik verder antwoorden aan bestaande leden.

In een tweede fase wordt het forum volledig gestopt.

Je kan met al je vragen terecht bij de volgende organisaties:

Kruispunt-MI

Andere organisatiesHulpgroep Gezinshereniging Forum IndexPortalFAQMemberlistUsergroupsSearchRegisterLog in to check your private messagesLog in

Indienstneming

 
Post new topic   Reply to topic    Hulpgroep Gezinshereniging Forum Index -> UW VRAGEN -> Allerlei
Previous topic :: Next topic  
Author Message
Alain


Offline

Joined: 31 Jul 2016
Posts: 1
Localisation: Koksijde

PostPosted: Mon 1 Aug 2016 - 00:28    Post subject: Indienstneming Reply with quote

Beste,
Ik ben CEO van een NV in België. Mijn vriendin is Thais en we zouden op 16 december in het huwelijksbootje stappen in Thailand, Issaan, Phanna Nikhom. Zij is 37 jaar en ik 56 jaaren we kennen elkaar sinds juni 2015. Ik ben vorig jaar naar Thailand geweest en het klikte van de eerste look. Onze voertaal is Engels maar zij wil Nederlands gaan leren en ik wil Thais gaan leren. Nu ga ik voor een tweede maal naar haar en vertrek op 23 augustus tot en met 20 september 2016. Vroeger kon ik niet gaan omdat ik een open beenwonde heb gegaan en ik geen "Fit to Fly" kreeg van de Professoren - Dokters. Sinds 04 juli 2016 mag ik terugvliegen.


Ik ga twee winkels  opendoen in Thailand van luxueuze uurwerken ((zeer dure polshorloges van het merk Lebeau-Courally), één in Bangkok, Siam Paragon Mall en één in Hua Hin. Mijn vriendin zou de verantwoordelijkheid hebben (als bediende in m'n bedrijf) voor beide winkels. Vooraleer zij dit kan ter harte nemen moet ze van de fabrikant op de hoogte zijn van de techniciteit, marketingstrategiën, reclame, sponsoring, persoon in dienst nemen voor buitenlandse firma en dergelijke meer.


Nu is mijn vraag welk visum heeft zij nodig om dit aan te leren, een tourist visum is uitgesloten omdat ze als bediende tewerk wordt gesteld in mijn bedrijf en hier in België de job gaat leren. 


Ik heb haar een werkcontract aangeboden (in het Engels) die ze me ondertekend heeft teruggestuurd voor akkoord. 


Wie kan er mij inlichten welke de voorwaarden zijn voor een werk uit te oefenen hier in België, welk visum nodig is, aan welke formaliteiten wij beiden moeten voldoen ?
_________________
Ik ben zaakvoerder en zou een winkel opendoen in Bangkok en Hua Hin. Mijn vriendin is Thais en zou verantwoordelijk zijn voor die winkels, later voor andere winkels over de hele wereld. Welk visum moet ik aanvragen ?


Back to top
AIM Skype
Publicité


PostPosted: Mon 1 Aug 2016 - 00:28    Post subject: Publicité

PublicitéSupprimer les publicités ?
Back to top
Jungle
Administrateur

Offline

Joined: 25 Oct 2008
Posts: 2,546

PostPosted: Tue 2 Aug 2016 - 11:16    Post subject: Indienstneming Reply with quote

Ik weet niet welk visum dat is. Kijk eens op werk.be.

Back to top
Contenu Sponsorisé


PostPosted: Today at 15:50    Post subject: Indienstneming

Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Hulpgroep Gezinshereniging Forum Index -> UW VRAGEN -> Allerlei All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  

Index | Create forum | Free support forum | Free forums directory | Report a violation | Conditions générales d'utilisation
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group